КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Шпундра


Для приготування страви необхідно почиститити один буряк та цибулину, порізати їх на невеликі кубики та  всипати  до чавунця, положити туди ще 300г свинної свіжої чи копченої поребрини - порубаної на порційні шматки. 

Поставити на вогонь та обсмажити. 

Коли цибуля та м"ясо почнуть рум"янитися, всипати дві ложки борошна 
та добре розмішати, щоби не було грудок. 

Затім влити гарячої води чи бурякового квасу - щоби покрило, 
посолити та готувати на малому вогні до готовності. 

Якщо страва готувалася на воді то треба її закислити соком лимона.
До шпундри подають в окремій мисці відварену холодну розім"яту картоплю.
Tags: М'ясо та лівер, Овочі, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments