?

Log in

No account? Create an account
20 вересень 2006 @ 13:38 Шпундра

Для приготування страви необхідно почиститити один буряк та цибулину, порізати їх на невеликі кубики та  всипати  до чавунця, положити туди ще 300г свинної свіжої чи копченої поребрини - порубаної на порційні шматки. 

Поставити на вогонь та обсмажити. 

Коли цибуля та м"ясо почнуть рум"янитися, всипати дві ложки борошна 
та добре розмішати, щоби не було грудок. 

Затім влити гарячої води чи бурякового квасу - щоби покрило, 
посолити та готувати на малому вогні до готовності. 

Якщо страва готувалася на воді то треба її закислити соком лимона.
До шпундри подають в окремій мисці відварену холодну розім"яту картоплю.
Дослід
кіт
kag0r: