?

Log in

No account? Create an account
22 вересень 2006 @ 16:15 Баклажани начинені м'ясом


6-7 молодих баклажанів розрізати поздовж навпіл.
За допомогою чайної ложечки вибрати в половинках м"якіть, всередині посолити.
Також посолити видалену м"якіть та залишити її на годину, щоби вийшла гіркота.
Тим часом обсмажити 200г жирної меленої  свинини, поперчити та посолити, всипати до неї потовченого часнику зо два зубчики.
Коли м"ясо буде готове, вкинути  посічені цибулину та морквину , дві помідори без шкірки порізані кубиками, промиту та вичавлену м"якіть, накрити покришкою та тушкувати до готовності овочів.
По закінченню всипати посіченої зелені петрушки.  
Половинки баклажанів промити від солі, витерти насухо та наповнити їх начинкою.
Підготовлену бляшку змастити олією та виложити в неї шар помідор, порізаних кружальцями.
Поверх помідор виложити половинки з начинкою.
Затім на пательні спасерувати ложку борошна, розколотити його з 100мл теплого молока, вливаючи тоненькою цівкою, щоби не утворилося грудок, зняти з вогню, посолити, всипати меленого мускату, вибити одне яйце, всипати 100г тертого твердого сиру та добре перемішати.
Залити цим соусом баклажани.
Помістити бляшку на 40хв в духовку, розігріту до 180*С.
Дослід
кіт
kag0r: