КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Сирний кекс з мармеладом

400г нежирного домашнього сиру розтерти з двома склянками цукру, всипавши пів- чайної ложки солі, 
4 окремо збитих яйця, 100г розтопленого вершкового маргарину, 
пакетик ванільного цукру, цедру з одного лимона,
1 чайну ложку поташу погашеного соком лимона, дві склянки борошна.
Форму для кекса змастити маргарином та присипати борошном.
Виложити половину тіста, вздовж положити дольки мармеладу, залити  рештою тіста.
Помістити до розігрітої духовки, випікати при 200*С протягом 50-60 хвилин.
Готовність випічки контролюється за допомогою зубочистки, проштрикуючи нею кекс.
Tags: Десерт, Сир, Тісто
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments