?

Log in

No account? Create an account
24 вересень 2006 @ 19:41 Сирний кекс з мармеладом
400г нежирного домашнього сиру розтерти з двома склянками цукру, всипавши пів- чайної ложки солі, 
4 окремо збитих яйця, 100г розтопленого вершкового маргарину, 
пакетик ванільного цукру, цедру з одного лимона,
1 чайну ложку поташу погашеного соком лимона, дві склянки борошна.
Форму для кекса змастити маргарином та присипати борошном.
Виложити половину тіста, вздовж положити дольки мармеладу, залити  рештою тіста.
Помістити до розігрітої духовки, випікати при 200*С протягом 50-60 хвилин.
Готовність випічки контролюється за допомогою зубочистки, проштрикуючи нею кекс.
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:saved_child
Date:25 вересня 2006 10:13 (UTC)
(Понюхати)
Дякую, клас. Люблю все сирне :))
А чому на фото не видно мармеладу в середині?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:25 вересня 2006 15:03 (UTC)
(Понюхати)
замало положили...:)))