КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Курячі рулетики

Куряче філе розрізати на дві половинки, їх ще раз розрізати навпіл поздовж, 
щоби вийшло чотири одинакових куски.
Вичавити в миску сік з лимона, всипати трішки білого меленого перцю, 
солі, каррі та товченого часнику.
Помістити в цю суміш на пів-години шматки м"яса для маринування.
Затім їх легенько відбити, положити на них по шматочку копченої грудинки та загорнути рулетиком.
Кожен завиванець порізати на порційні кусочки.
Настромити їх на дерев"яні шпажки.

Шпажки спочатку обсмажити в пательні на маленькомі вогні без жиру , під кінець добавити вогню, 
щоби підрум"янилися з обох боків.

Рулетики також можна приготувати на відкритому вогні на вугликах.
В такому разі шпажки перед використанням треба замочити у воді протягом пів-години.
Тоді м"ясо не буде "пригорати" до них.
Tags: Закуска, М'ясо та лівер
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments