?

Log in

No account? Create an account
27 вересень 2006 @ 17:49 Курячі рулетики
Куряче філе розрізати на дві половинки, їх ще раз розрізати навпіл поздовж, 
щоби вийшло чотири одинакових куски.
Вичавити в миску сік з лимона, всипати трішки білого меленого перцю, 
солі, каррі та товченого часнику.
Помістити в цю суміш на пів-години шматки м"яса для маринування.
Затім їх легенько відбити, положити на них по шматочку копченої грудинки та загорнути рулетиком.
Кожен завиванець порізати на порційні кусочки.
Настромити їх на дерев"яні шпажки.

Шпажки спочатку обсмажити в пательні на маленькомі вогні без жиру , під кінець добавити вогню, 
щоби підрум"янилися з обох боків.

Рулетики також можна приготувати на відкритому вогні на вугликах.
В такому разі шпажки перед використанням треба замочити у воді протягом пів-години.
Тоді м"ясо не буде "пригорати" до них.
Дослід
кіт
kag0r: