КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Маринована бринза

Бринзу треба нарізати невеликими кубиками.
 
Положити кубики в банку з герметичною  кришкой, перекладаючи шари бринзи маленькими шматочками червоного перцю та привяленої і подрібненої зелені кропу.
Також можна додати до смаку посіченого часнику, мелених зерен коляндри чи орігано.
Бринзу залити оливковою олією, щоби покрило вище на 
пів-сантиметра та слідкуючи,  щоб не залишилося пухирців повітря.

Затім банку закрити та помістити до холодильника на дві неділі для маринуванння.
Подалі використовувати для приготування закусок чи салатів.



Tags: Закуска, Запаси, Сир
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments