КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Чанахі

  • 500г жирної баранини
  • склянка томатного соку
  • 2-3 баклажана
  • 5 картоплин
  • 1 цибулина
  • ложка вершкового масла
  • стручок червоного перцю
  • 4 помідори
  • перець, зелень петрушки, сіль


М"ясо порізати на порційні куски та посолити.
Картоплю почистити та порізати великими кусками, цибулю кружальцями.
Баклажани надрізати поздовж, посолити та поперчити серединку , влити топленого масла.
В глиняні горщечки положити порізане м"ясо, поверх картоплю, затім баклажани, далі порізану цибулю та цілі помідори.
Положити до смаку декілька шматочків гострого червоного перцю.
Присипати зеленню петрушки, посолити та залити томатним соком.
Помістити на пів-години в розігріту до 200*С  духовку.
Готову страву подають до столу в горщику.

Tags: Вершкове масло, Закуска, М'ясо та лівер, Овочі
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments