?

Log in

No account? Create an account
28 вересень 2006 @ 15:04 Чанахі
  • 500г жирної баранини
  • склянка томатного соку
  • 2-3 баклажана
  • 5 картоплин
  • 1 цибулина
  • ложка вершкового масла
  • стручок червоного перцю
  • 4 помідори
  • перець, зелень петрушки, сіль


М"ясо порізати на порційні куски та посолити.
Картоплю почистити та порізати великими кусками, цибулю кружальцями.
Баклажани надрізати поздовж, посолити та поперчити серединку , влити топленого масла.
В глиняні горщечки положити порізане м"ясо, поверх картоплю, затім баклажани, далі порізану цибулю та цілі помідори.
Положити до смаку декілька шматочків гострого червоного перцю.
Присипати зеленню петрушки, посолити та залити томатним соком.
Помістити на пів-години в розігріту до 200*С  духовку.
Готову страву подають до столу в горщику.

Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:lyudisha
Date:28 вересня 2006 13:08 (UTC)
(Понюхати)
а куди поділася квасоля?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:28 вересня 2006 15:40 (UTC)
(Понюхати)
це варіант з баклажанами
але можна і з нею:))