?

Log in

No account? Create an account
28 вересень 2006 @ 19:49 Овочевий вінігрет
Для приготування вінігрету потрібен один буряк, 4 картоплини, 2 морквини, пів-склянки білої великої квасолі,
склянка квашеної капусти, 2 солених огірка, одна цибулина, цукор, сіль, перець, оцет та соняшникова нерафінована олія.
Квасолю на ніч замочити у холодній воді, затім її відварити.
Буряк помити, відрізати гичку та хвостики корінчиків і відварити до м"якості.
Затім остудити його під струменем холодної води, 
зняти шкірку та порізати на невеликі кубики (8х8мм).
Окремо відварити моркву, остудити, почистити та порізати кубиками і всипати до буряка.
В підсоленій воді відварити картоплю в лушпині, 
остудити зняти лушпину і також порізати кубиками та змішати з рештою порізаних овочів.
Всипати до них квашену капусту, відчавлену від юшки а також цибулю та огірки, 
порізані маленькими кубиками.

Все поперчити, посолити, всипати цукру до смаку та добре перемішати, затім заправити оцтом та олією. 





Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:eagle_x
Date:28 вересня 2006 21:03 (UTC)
(Понюхати)
гммм... вперше чую що квашена капуста в інгридієнтах... вінігрет же наче має бути з кислими огірками замість капусти?
[User Picture Icon]
From:iriska_te_ua
Date:29 вересня 2006 07:53 (UTC)
(Понюхати)
Не обов"язково. Ми коли капусту квашену, коли огірочки даємо (залежно, що є в наявності). Головне, щоб кисленьке щось :)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:29 вересня 2006 13:45 (UTC)
(Понюхати)
треба треба
я тут ще за квасолю забув
зараз поправлю;))
[User Picture Icon]
From:artemco
Date:09 листопада 2012 06:11 (UTC)
(Понюхати)
вместо фасоли можно горошек