КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Овочевий вінігрет

Для приготування вінігрету потрібен один буряк, 4 картоплини, 2 морквини, пів-склянки білої великої квасолі,
склянка квашеної капусти, 2 солених огірка, одна цибулина, цукор, сіль, перець, оцет та соняшникова нерафінована олія.
Квасолю на ніч замочити у холодній воді, затім її відварити.
Буряк помити, відрізати гичку та хвостики корінчиків і відварити до м"якості.
Затім остудити його під струменем холодної води, 
зняти шкірку та порізати на невеликі кубики (8х8мм).
Окремо відварити моркву, остудити, почистити та порізати кубиками і всипати до буряка.
В підсоленій воді відварити картоплю в лушпині, 
остудити зняти лушпину і також порізати кубиками та змішати з рештою порізаних овочів.
Всипати до них квашену капусту, відчавлену від юшки а також цибулю та огірки, 
порізані маленькими кубиками.

Все поперчити, посолити, всипати цукру до смаку та добре перемішати, затім заправити оцтом та олією. 





Tags: Закуска, Овочі, Олія
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 4 comments