?

Log in

No account? Create an account
29 вересень 2006 @ 20:47 Опеньки в молоці
Опеньки перебрати, почистити, порізати на шматочки та відварити в підсоленій воді (30хв). 

Затім їх промити в холодній воді, відкинути на друшляк.
Всипати їх до каструлі, покраяти туди квадратиками цибулину, трохи зелені петрушки, 
вкинути лавровий листочок, ложку смальцю чи вершкового масла, 

посолити та залити молоком врівень з грибами. 

Готувати гриби на малому вогні протягом пів-години, час від часу помішуючи кописткою.
Під кінець розвести пів-ложки борошна з 2-3-ма ложками сметани та вилити до грибів, 
всипати зубчик товченого часнику, поперчити, розмішати та дати ще покипіти декілька хвилин. 

Гриби подають з картопляним пюре.
Дослід
кіт
kag0r: