?

Log in

No account? Create an account
04 жовтень 2006 @ 14:14 Дайкон салатик
Для приготування салату потрібно - одна редька сорту "дайкон", морквина, 
цибулина, кисле яблуко, ротунда або солодкий перець, майонез, оцет, 
пів-чайної ложки зерен коляндри, сіль.

Редис та морквину промити та витерти насухо, натерти на фігурній терці тоненькими смужками, 
також туди натерти очищені цибулину та яблуко на грубій терці.
У ротунди вирізати сердцевину, вичистити та перемолоти через 
м"ясорубку і всипати до решти овочів.
Влити небагато до смаку оцту, заправити майонезом, перемішати та посолити, 
посипати салат товченими зернами коляндри (коріандру).
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:iriska_te_ua
Date:04 жовтня 2006 11:38 (UTC)
(Понюхати)
Перепрошую...
А що таке редька "дайкон"? Це звичайна біла редька чи якись особливий сорт?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:04 жовтня 2006 11:52 (UTC)

дайкон

(Понюхати)
Це трішки особливий сорт редьки з Японії.
Має подовгасту форму, м"якішу сердцевину та приємніша на смак, не така "різка" як чорна редька.
Прекрасно росте у нас, сіяти її треба наприкінці серпня.
[User Picture Icon]
From:iriska_te_ua
Date:05 жовтня 2006 07:53 (UTC)

Re: дайкон

(Понюхати)
Дякую за розяснення.
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:05 жовтня 2006 09:29 (UTC)

Re: дайкон

(Понюхати)
прошу%)))
чекаю на власні рецепти
[User Picture Icon]
From:iriska_te_ua
Date:05 жовтня 2006 09:31 (UTC)

Re: дайкон

(Понюхати)
Ок ;)
Але до власних я ше не доросла. Але буду старатись ;)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:05 жовтня 2006 11:18 (UTC)

Re: дайкон

(Понюхати)
а маминих, татових, бабчиних, дідових?;)))