КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Суп овочевий з реберцями

Для приготування супу треба взяти 300г копчених свинних ребер - порубати їх на порційні куски, 
промити та вкинути до баняка, всипати до них 50г зеленого горошку, 
положити один лавровий листок, 4 горошини перцю, 
поставити на вогонь та варити протягом пів-години.
Зняти піну.
Тим часом почистити та порізати чотири картоплини та  одну морквину - кубиками, 
корінці  петрушки та  салери - кружальцями, цибулину - квадратиками.
Пошаткувати невелику капустину.
Затімі всипати порізані картоплю , морквину,  петрушку, салеру, половину цибулини.
Через 10хв всипати капусту, посолити.
Порізати 50г сала на шматочки та розтопити на пательні, 
положити до них решту порізаної 
цибулини та обсмажити до золотистого кольору, 
всипати до неї ложку борошна, 
влити декілька ложок супу
та добре розмішати щоби не було грудочок.
Як тільки суп буде готовий, влити заправку.
Всипати до нього покришеної зелені петрушки та кропу, зняти з вогню.
Tags: Овочі, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments