?

Log in

No account? Create an account
05 жовтень 2006 @ 14:58 Суп овочевий з реберцями
Для приготування супу треба взяти 300г копчених свинних ребер - порубати їх на порційні куски, 
промити та вкинути до баняка, всипати до них 50г зеленого горошку, 
положити один лавровий листок, 4 горошини перцю, 
поставити на вогонь та варити протягом пів-години.
Зняти піну.
Тим часом почистити та порізати чотири картоплини та  одну морквину - кубиками, 
корінці  петрушки та  салери - кружальцями, цибулину - квадратиками.
Пошаткувати невелику капустину.
Затімі всипати порізані картоплю , морквину,  петрушку, салеру, половину цибулини.
Через 10хв всипати капусту, посолити.
Порізати 50г сала на шматочки та розтопити на пательні, 
положити до них решту порізаної 
цибулини та обсмажити до золотистого кольору, 
всипати до неї ложку борошна, 
влити декілька ложок супу
та добре розмішати щоби не було грудочок.
Як тільки суп буде готовий, влити заправку.
Всипати до нього покришеної зелені петрушки та кропу, зняти з вогню.
Дослід
кіт
kag0r: