?

Log in

No account? Create an account
06 жовтень 2006 @ 16:55 Рагу
Невелику капустину пошаткувати  та всипати до гусятниці, положити лавровий листок, 
5 горошин перцю, дві помідори - порізані чвертками, ложку смальцю, 
накрити кришкою та поставити на малий вогонь на пів-години.
Час від часу помішуючи.
Тим часом 300г свинини (з шиї) порізаної  на невеликі шматочки та одну цибулину  обсмажити до румяної шкірочки, всипати під кінець ложку борошна та розмішати і пересипати до капусти.
До капусти ще порізати кубиками 4-5 картоплин, одну морквину кружальцями, корінчик петрушки та влити пів-склянки м"ясного бульйону, посолити.
Готувати наступних 15 хвилин.
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:yulia_martynova
Date:08 лютого 2007 13:53 (UTC)

рагу овочеве

(Понюхати)
а я люблю овочеве рагу, особливо влітку і восени
в хід йдуть всі овочі, які є в холодильнику чи на грядці
мої домочадці люблять усі інгридієнти крупно порізати і обсмажити, а потому то все тушкувати в казанку з сіллю, перцем і багато томатної пасти
я більше люблю простіший і здоровіший варіант: відразу все свіже закидати в казанок, трошки солі, трошки води, протушити, а майже в кінці додати ложку томат-пасти і зелень