КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Рагу

Невелику капустину пошаткувати  та всипати до гусятниці, положити лавровий листок, 
5 горошин перцю, дві помідори - порізані чвертками, ложку смальцю, 
накрити кришкою та поставити на малий вогонь на пів-години.
Час від часу помішуючи.
Тим часом 300г свинини (з шиї) порізаної  на невеликі шматочки та одну цибулину  обсмажити до румяної шкірочки, всипати під кінець ложку борошна та розмішати і пересипати до капусти.
До капусти ще порізати кубиками 4-5 картоплин, одну морквину кружальцями, корінчик петрушки та влити пів-склянки м"ясного бульйону, посолити.
Готувати наступних 15 хвилин.
Tags: Другі страви, М'ясо та лівер, Овочі
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 1 comment