?

Log in

No account? Create an account
07 жовтень 2006 @ 20:17 Голубці з рисом та м'ясом
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:lyudisha
Date:09 жовтня 2006 05:50 (UTC)
(Понюхати)
Рис краще зовсім не варити, а лише підсмажити, потушкувати з овочами і м'ясом. Тоді голубці не будуть злипнуті всередині. Ну, принайні на Закарпатті їх так готують, щоб рис при розвертанні капусти розсипався.
[User Picture Icon]
From:gagalyna
Date:09 жовтня 2006 18:04 (UTC)
(Понюхати)
не конче
менше заливки та ще у піч на 4-6 годин
виходить супер!
[User Picture Icon]
From:lyudisha
Date:10 жовтня 2006 04:57 (UTC)
(Понюхати)
у нас іще, коли заливають бульйоном, доадють ще томатну пасту, та накривають голубці тарілкою і кладуть голубці варитися під пресом. А в духовку чи у піч майже ніколи не кладуть.