КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Начинені помідори

Для начинки треба вибрати зелені та недостиглі помідори.
Терту морквину, пошатковану цибулину спасерувати на олії.
Через м"ясорубку пропустити солодкий та гіркий перець, часник.
Дрібно покришити зелень петрушки, кропу та салери.
Змішати всі овочі разом.
За допомогою ножа у помідор зрізати вершки - кришечки та вибрати з них трохи м"якоті.
В середину положити  фаршу, накрити кришечкою та виложити рівними рядами в каструлю.
Зварити розсіл -  на 1 л води по 1 ложці солі, цукру та меду.
Ще гарячим залити помідори, поставити на них гніт та залишити на добу.
Затім помістити до холодильника для сквашування.
Через 4-5 днів можна вживати.
Tags: Закуска, Овочі
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments