?

Log in

No account? Create an account
09 жовтень 2006 @ 19:10 Начинені помідори
Для начинки треба вибрати зелені та недостиглі помідори.
Терту морквину, пошатковану цибулину спасерувати на олії.
Через м"ясорубку пропустити солодкий та гіркий перець, часник.
Дрібно покришити зелень петрушки, кропу та салери.
Змішати всі овочі разом.
За допомогою ножа у помідор зрізати вершки - кришечки та вибрати з них трохи м"якоті.
В середину положити  фаршу, накрити кришечкою та виложити рівними рядами в каструлю.
Зварити розсіл -  на 1 л води по 1 ложці солі, цукру та меду.
Ще гарячим залити помідори, поставити на них гніт та залишити на добу.
Затім помістити до холодильника для сквашування.
Через 4-5 днів можна вживати.
Дослід
кіт
kag0r: