?

Log in

No account? Create an account
11 жовтень 2006 @ 16:18 Грибна зупка

Попередньо на ніч замочити у холодній воді 8-10 опеньків.
Відварити їх окремо.
Невелику цибулину почистити, дрібно порізати, вкинути до баняка, 
всипати туди ложку посіченої зелені петрушки, 
влити дві ложки олії та спасерувати під кришкою на малому вогні.
Всипати пів-ложки спраженого борошна та розмішати, щоби не було грудочок.
Для цього борошно обсмажують в сухій пательні на малому вогні до кремового кольору.
Затім всипати гриби разом з юшкою в якій вони варилися, 
три ложки рису, два зубки часнику, лавровий листок та 4-5 горошин перцю.
Залити водою та поставити на вогонь.
Через 5 хвилин , як закипить - вкинути 3-4 порізаних картоплини та одну морквину.
Під кінець варіння посолити, вичавити в зупу ще два зубки часнику та зняти з вогню.
Дослід
кіт
kag0r: